Ερντογάν: Αχάριστοι όσοι λένε ότι υπάρχει ανεργία στην Τουρκία

Την ώρα που η τιμή της τουρκικής λίρας βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και η οικονομία βυθίζεται όλο και πιο βαθιά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζει ως «αχάριστους» όσους υποστηρίζουν ότι υπάρχει ανεργία στην Τουρκία.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζει ως «αχάριστους» όσους υποστηρίζουν ότι υπάρχει ανεργία στην Τουρκία. Ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε πως όσοι αναφέρουν ότι υπάρχει ανεργία στην Τουρκία κάνουν λάθος και ότι όποιος θέλει ψωμί υπάρχει.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος παρέπεμψε σε επιχειρηματίες που ψάχνουν εργάτες για δουλειά και δεν βρίσκουν. Δεν αναφέρθηκε ωστόσο στους μισθούς που δίνουν.

Όπως είπε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, τη δήλωση περί «αχάριστων» την επανέλαβε ο Ταγίπ Ερντογάν δύο φορές.

Μάλιστα επέμεινε στην δική του οικονομική θεωρία, σημειώνοντας ότι «τον λαό μου θα τον φέρω στο σημείο που αξίζει». Θα εφαρμόσει τους νόμους του Ισλάμ και ότι ο τόκος κάνει τον πλούσιο πλουσιότερο, υποστήριξε.

Ο Τούρκος πρόεδρος θυμήθηκε και την Αγία Σοφία, λέγοντας πως είναι σημαντική η μετατροπή της σε τζαμί όπως η Άλωση της Πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ