Έκπληκτος ο Ερντογάν από το δώρο του Ράμα – Τι του χάρισε

Ένα δώρο φτιαγμένο από τα χεράκια του δώρισε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ταξίδι του τελευταίου στα Τίρανα.

Οι συμπάθειες αλλά και οι σχέσεις των δύο χωρών δεν κρύβεται. Στα Τίρανα βρέθηκε πριν λίγο καιρό ο Τούρκος πρόεδρος λαμβάνοντας θερμή υποδοχή από τον Έντι Ράμα. Μάλιστα ο Αλβανός πρωθυπουργός αποκάλυψε και το ταλέντο στην γλυπτική, καθώς χάρισε ένα πολύχρωμο βάζο φτιαγμένο από τον ίδιο στον Τούρκο πρόεδρο.

Σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την επίσκεψη αυτή, ο Έντι Ράμα προσφέρει το χειροποίητο δώρο του και μια έκφραση απορίας σχηματίζεται στο πρόσωπο του Ερντογάν.

Ο διάλογος των δύο ηγετών:

Ράμα: Αυτό το έφτιαξα μόνος μου με τα χέρια μου.

Ερντογάν: Έχεις τέτοιο ταλέντο;

Ράμα: Μα είμαι ένας σοβαρός καλλιτέχνης! Αυτό είναι για το σπίτι σας.

Ο Ερντογάν δεν παρέλειψε επίσης να δώσει αυστηρές συστάσεις στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη μεταφορά του δώρου πίσω στην Τουρκία προκειμένου να μην καταστραφεί.

Μάλιστα, είπε ανοιχτά πως δεν εμπιστεύεται τους εργαζόμενους στο πρωτόκολλο και ο αστυνομικός δεσμεύθηκε να το τυλίξει ο ίδιος.

«Αυτό προσέξτε το να μην πάθει κάτι», είπε ο Ερντογάν με τον αστυνομικό του να απαντά «μάλιστα κύριε, οι συνάδελφοί μου ξέρουν».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ