Διευθυντής της «ΕΥΔΑΠ» Αλβανίας συνελήφθη για διάρρηξη στο σπίτι του Καρίμ Μπενζεμά

Έπειτα από επιχείρηση στην οποία συμμετείχε η Ιντερπόλ, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης της διάρρηξης του σπιτιού του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο στην Αλβανία. Ήταν διευθυντής της δημόσιας εταιρείας ύδρευσης στην Αλβανία!

Σε κοινή επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας και της Ιντερπόλ, έγινε γνωστό την Τετάρτη (11/5) ότι συνελήφθη ο ύποπτος για διάρρηξη σε περισσότερα από 40 σπίτια, μεταξύ των οποίων και γνωστοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Alfred Proudney, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή για την εισβολή στο σπίτι του Μπενζεμά κατά τη διάρκεια του Clasico του 2019 στο Santiago Bernabeu στο οποίο η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 0-3. Πρόκειται για ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο της Αλβανίας που έχει διατελέσει και επικεφαλής της δημόσιας εταιρείας ύδρευσης στην πόλη Κουρμπίν για εννέα χρόνια.

Το «El Periódico» αναφέρει ότι υπάρχουν αδιαμφισβήτητες ενδείξεις ότι ο Προύντνεϊ βρίσκεται πίσω από τη διάρρηξη του σπιτιού του Μπενζεμά, αλλά υπάρχει η υποψία ότι εμπλέκεται σε 40 ακόμη διαρρήξεις που έχουν γίνει στην Ισπανία από το 2013. Ο Προύντνεϊ, αρνείται κατηγορηματικά τη συμμετοχή του σε διαρρήξεις.

«Λήστεψε τον Καρίμ Μπενζεμά και τον διόρισαν ως έναν από τους επικεφαλής της εταιρείας ύδρευσης. Εάν καταφέρει να ληστέψει και τον Λιονέλ Μέσι, τότε θα διοριστεί πρωθυπουργός», σχολίασε ο Κρέσνικ Σπάχιου, αρχηγός αλβανικού εθνικιστικού κόμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ