Αντιεμβολιαστής στην Ιταλία πήγε να κάνει το εμβόλιο με… ψεύτικο χέρι σιλικόνης

Ένας 50χρονος αντιεμβολιαστής στην Ιταλία προσπάθησε να ξεγελάσει νοσοκόμα εμβολιαστικού κέντρου, έχοντας φορέσει… ψεύτικο χέρι σιλικόνης. Όταν η νοσοκόμα αντιλήφθηκε το σχέδιό του, της ζήτησε να κάνει τα στραβά μάτια.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας αντιεμβολιαστής στην Ιταλία παρουσιάστηκε σε εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, έχοντας προηγουμένως φορέσει… ψεύτικο χέρι σιλικόνης.

Ο 50χρονος είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στον ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη, όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης.

Στόχος του 50χρονου αντιεμβολιαστή ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το σκεύασμα κατά της COVID-19. Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Η υπόθεση συνορεύει με το γελοίο, αν δεν μιλάμε για μια χειρονομία τεράστιας βαρύτητας, απαράδεκτη μπροστά στη θυσία που η πανδημία πληρώνει ολόκληρη την κοινότητα», υπογραμμίζουν ο κυβερνήτης της περιφέρειας Πεδεμόντιο, Αλμπέρτο Τσίριο και ο σύμβουλος για θέματα υγείας, Λουίτζι Ικάρντι.

«Η ταχύτητα και η επιδεξιότητα της νοσοκόμας κατέστρεψαν τα σχέδια του που τώρα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο Αλμπέρτο Τσίριο.

Ο αντιεμβολιαστής θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ