Υπόθεση Φουρθιώτη: Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες – «Ήταν στα σπίτια τους»

Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Φουρθιώτη, όπως υπογράμμισε ο δικηγόρος τους, Κωνσταντίντος Γώγος. «Είναι μεροκαματιάρηδες σεκιουριτάδες, δεν ήταν καν στο σημείο», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση», είπε ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων που φέρονται να πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, Κωνσταντίνος Γώγος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο κ. Γώγος τόνισε μίλησε για επιλεκτική διαρροή στοιχείων, ενώ επεσήμανε ότι δεν έχει λάβει αντίγραφο της δικογραφίας.

«Συγκεκριμένοι κύκλοι θέλουν να παρουσιάσουν με συγκεκριμένο τρόπο τους εντολείς μου. Οι άνθρωποι αρνούνται πεισματικά και κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Είναι μεροκαματιάρηδες σεκιουριτάδες και τίποτα περισσότερο. Η εμπλοκή τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αποκλειστικά και μόνο ως συμπτωματική», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «το Μεγάλο Σάββατο στην απολογία τους θα αποδείξουν από το στίγμα των κινητών τους ότι δεν βρίσκονταν καν στα σημεία όπου έγιναν τα περιστατικά για τα οποία κατηγορούνται. Ήταν στα σπίτια τους».

Στη συνέχεια ο κ. Γώγος διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε δηλώσεις για το θέμα και δήλωσε πως «θα πρέπει το πολιτικό σύστημα να αφήσει ανεπηρέαστη τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει».

Τέλος για το αν οι εντολείς του ήταν σε επαφή με τον Μένιο Φουρθιώτη, είπε: «Ήταν σε επαφή με τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλά αρνούνται κάθε εμπλοκή. Δεν βρέθηκαν χρήματα στους δικούς μου εντολείς».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ