Βούλα: Χειροπέδες σε 21χρονο επιδειξία που παρενοχλούσε ανήλικες

Δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγες μέρες στη Βούλα για σεξουαλική παρενόχληση. Αστυνομικοί συνέλαβαν 21χρονο επιδειξία που παρενοχλούσε ανήλικες. Τα συγχαρητήρια του Σταύρου Μπαλάσκα στο πλήρωμα των αστυνομικών.

Πριν από μερικές μέρες η αστυνομία είχε συλλάβει έναν αλλοδαπό στη Βούλα με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Την Παρασκευή συνέλαβε άλλον έναν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Πρόκειται για έναν 21χρονο επιδειξία, ο οποίος παρενοχλούσε ανήλικες.  

Την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Χρήστος Μπαλάσκας, ο οποίος δεν ξέχασε να δώσει συγχαρητήρια στο πλήρωμα για την ταχύτατη μετάβασή τους στο σημείο της καταγγελίας.

«4/6/2021. Το Α 4-3/Α περιπολικό της άμεσης δράσης λαμβάνει σήμα απο το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια. Αμέσως οι συνάδελφοι έφτασαν στο σημείο όπου κατέλαβαν εντοπράτεσθε τον σάτυρο ο οποίος είναι 21 ετών Έλληνας. Αμέσως προσήχθη στο Τ.Α. για τα περαιτέρω. Άλλη μια μάστιγα της εποχής μας…. Η άμεση δράση όμως είναι πανταχού παρούσα. Συγχαρητήρια στο πλήρωμα. Εύγε!!!!», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ