Βόρεια Προάστια ρεύμα: Ποιες περιοχές είναι ακόμα στο σκοτάδι

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του προσωπικού της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που ακόμη ταλαιπωρούν τους κατοίκους σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής. Μέχρι το μεσημέρι στο σκοτάδι ήταν ακόμα η Εκάλη, ο Διόνυσος, ο Άγιος Στέφανος, το Κρυονέρι, η Άνοιξη, η Δροσιά και ο Κάλαμος. Αντίστοιχα σοβαρά προβλήματα εμφανίζονται και στην υδροδότηση.

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προβλήματα από την κακοκαιρία και τον βαρύ χιονιά να έχουν αποκατασταθεί, όμως οι περιοχές αυτές έχουν συμπληρώσει 72 ώρες χωρίς ρεύμα και θα χρειαστούν μέρες για να αποκατασταθούν οι βλάβες. Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κ.λπ.), να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή.

Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Συνεργείο δήμου

Κάτοικος Άνοιξης: ”Είμαστε 5 μέρες χωρίς ρεύμα”

Παράλληλα κραυγή απόγνωσης εξέπεμψε μέσα από τον ΘΕΜΑ 104,6 η κ. Λάουρα Ναθαναήλ, κάτοικος της Άνοιξης Αττικής, καθώς παραμένει αποκλεισμένη λόγω πτώσης δένδρων, στον οικισμό των Αγίων Αγγέλων, χωρίς ρεύμα από το βράδυ της Κυριακής και χωρίς να έχει την παραμικρή διαβεβαίωση από τους αρμόδιους ότι θα επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα. Ενημέρωσε δε ότι βρίσκεται στο σπίτι με δύο παιδιά και αναζητά τρόπο για το ενδεχόμενο να φύγει αυτές τις ημέρες από την περιοχή.

Όπως δήλωσε η κ. Ναθαναήλ, τόσο η ίδια όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, έχουν απευθυνθεί την τελευταία διετία πολλές φορές στον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να κλαδευτούν τα δένδρα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, χωρίς όμως ιδιαίτερη ανταπόκριση, ενώ την ίδια στάση είδαν και από το δήμο Διονύσου. Η κ. Ναθαναήλ κατήγγειλε ότι η περιοχή της έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, καθώς τα συνεργεία δίνουν προτεραιότητα στην Εκάλη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ