Βόλος: 13χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό – Το σπίτι «τρώγλη» που διέμενε

Θύμα κακοποίησης κατήγγειλε ότι έπεσε μία 13χρονη από τον 40χρονο πατέρα της, με τον οποίο διέμενε σε σπίτι «τρώγλη» στον Βόλο, όπως και ο 15χρονος αδερφός της.

Το κορίτσι, μαζί με την 33χρονη μητέρα της, είχαν καταγγείλει τον 40χρονο για κακοποίηση του ανήλικου κοριτσιού. Η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, έφερε παλιότερα σημάδια ξυλοδαρμού, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς.

Με διάταξη της εισαγγελέως ανηλίκων Βόλου, το κορίτσι θα φιλοξενηθεί στο Ορφανοτροφείο για 90 ημέρες, με ενδεχόμενο η φιλοξενία να παραταθεί για άλλους τρεις μήνες, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαμονής της οικογένειας στο σπίτι του πατέρα στον Βόλο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η Εισαγγελία, μετά την καταγγελία της 33χρονης πρώην συζύγου (η οποία ζει στην Αθήνα με τον σύντροφό της) και της 13χρονης κατά του πατέρα της, έδωσε εντολή στην Αστυνομία να μεταφέρει το παιδί για εξετάσεις στο νοσοκομείο, ενώ ζήτησε κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι του πατέρα που έχει την επιμέλεια των δύο παιδιών και μένουν μαζί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι ακατάλληλες, το σπίτι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με μούχλα, υγρασία ακόμη και περιττώματα ζώων. Όταν η εισαγγελέας ενημερώθηκε για την κατάσταση αυτή, διέταξε τη φιλοξενία του κοριτσιού στο Ορφανοτροφείο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος σταμάτησε το σχολείο και εργάζεται με τον πατέρα του, ενώ το κορίτσι δεν πήγαινε τακτικά στο σχολείο.

Ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στις 2 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της 33χρονης πρώην συζύγου του και φέρεται να χτύπησε τη 13χρονη δύο ημέρες νωρίτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ