«Βολές» Τσέφεριν κατά Ανιέλι και European Super League

Συνέχεια στην… κόντρα ανάμεσα σε UEFA και European Super League, έδωσε με πρόσφατες δηλώσεις του ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ανοιχτή παραμένει η διαμάχη ανάμεσα σε UEFA και European Super League, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν, να αφήνει «αιχμές» κατά του Αντρέα Ανιέλι σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Σλοβένος πρόεδρος έκανε λόγο για ψέματα και απρεπή συμπεριφορά του Ανιέλι απέναντι στον ίδιο, τονίζοντας ότι η… φιλία τους έχει οριστικά τελειώσει, καθώς τα λόγια του Ιταλού δεν βασίζονταν σε αληθινά γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Με τον Ανιέλι νόμιζα πως είμαστε φίλοι αλλά μου είπε ψέματα κατάμουτρα μέχρι τέλους, διαβεβαιώνοντάς με πως δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχώ. Και μια μέρα πριν, είχε υπογράψει για τη Super League. Δεν υπάρχει πια Ανιέλι για μένα».

Αναφορικά με τις ομάδες που επιμένουν στην συμμετοχή τους στην European Super League, τόνισε ότι συνεχίζει να υπάρχει το ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Champions League όπως επίσης και η επιβολή κυρώσεων, σχολιάζοντας:

«Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους παραμένουν στην ESL και ενδέχεται να τους επιβληθούν κυρώσεις, μεταξύ των οποίων υπάρχει και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Champions League».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ