Βιασμός Κρήτη: Ο λυράρης είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ του ανήλικου στα social – Αναζητούνται 29 χρήστες

Για τρία χρόνια ένα ανήλικο αγόρι ζούσε τους χειρότερους εφιάλτες του στα χέρια ενός λυράρη. Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού ο 66χρονος λυράρης συνελήφθη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών. Πρόκειται για γνωστό γιατρό δημόσιου νοσοκομείου, ουρολόγο, ο οποίος τίθεται εκτός ΕΣΥ.

Σήμερα, ο λυράρης αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Την ίδα ώρα αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Αναζητούνται άλλοι δύο άγνωστοι δράστες που φέρονται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ενώ στο στόχαστρο των αρχών μπαίνουν και άλλοι 29 χρήστες διαδικτύου, οι οποίοι μάλλον είχαν επικοινωνία με τον 66χρονο στη διαδικτυακή πλατφόρμα που διατηρούσε.

Ο λυράρης είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ σε social media, με τα οποία συνομιλούσε με διάφορα άτομα. Τους έστελνε ακόμα και πορνογραφικό υλικό με το παιδί.

Όπως αναφέρει το Mega, ο 66χρονος φέρεται να είχε κανονίσει το παιδί να συναντήσει τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι ο γιατρός και όπως έχει προκύψει από την μέχρι τώρα έρευνα, έχει συναντηθεί με το παιδί. Δεν προκύπτει προς το παρόν τουλάχιστον ο βιασμός του.

Πώς προσέγγισε τον ανήλικο

Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τον λυράρη

Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του ανήλικου βρήκε κάποιες περίεργες φωτογραφίες στο κινητό του παιδιού της και κατέφυγε στην αστυνομία.

Από την έρευνα στις οικίες του 66χρονου όσο και του 46χρονου γιατρού, κατασχέθηκαν δέκα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ