Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Έσπασε» ο αστυνομικός που πήρε κατάθεση – Ξέσπασε στα κλάματα και διέκοψε δύο φορές

Σε λυγμούς ξέσπασε ο αστυνομικός που πήρε κατάθεση από την ανήλικη κοπέλα, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, και διέκοψε δύο φορές την διαδικασία.

Ανείπωτη φρίκη έζησε η ανήλικη κοπέλα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ενώ ο αστυνομικός στον οποίο έδωσε κατάθεση, δεν άντεξε και διέκοψε την διαδικασία, καθώς ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός δεν άντεξε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δράση του ιερέα και τις απειλές που εκτόξευσε προς την ανήλικη, τις οποίες δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί και κάποιος ενήλικας.

Έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μega, ο αστυνομικός διέκοψε την κατάθεση δύο φορές και βγήκε από την αίθουσα με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα, για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει κινητοποιηθεί και η εκκλησία, καθώς με απόφαση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου ο καταγγελόμενος ιερέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τίθεται σε αργία μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της ποινικής και εκκλησιαστικής δικαιοσύνης.

Σημειώνεται, πως οι αρχές παρακολουθούσαν τον συγκεκριμένο ιερέα εδώ και καιρό, ενώ όταν κρίθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Αφού έψαξαν όλους τους χώρους, κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, ενώ κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν να έχει στείλει στην ανήλικη μέσω Messenger, φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

«Με βίαζε μετά την εξομολόγηση»

Η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε στη αστυνομία, ότι έπεσε θύμα βιασμού στην ηλικία των 13 ετών.

Η ίδια σημείωσε ότι το μαρτύριο ξεκίνησε το 2019, όταν γνώρισε τον ιερέα στο κατηχητικό του ναού, όπου ο 37χρονος περνούσε πολλές ώρες μαζί της και φρόντιζε να την απομονώνει με σκοπό να την αποπλανήσει.

Η δράση του ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία, καθώς η ανήλικη αποκάλυψε στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Ανήλικων ότι για πέντε ολοκλήρους μήνες ο πνευματικός της τη βίαζε.

«Ο ιερέας μου έλεγε ότι πρέπει να τον βλέπω σαν τον πατέρα μου, σαν τον καλύτερο μου φίλο και γι’ αυτό ό,τι συμβαίνει μεταξύ μας δεν χρειάζεται να πω τίποτα σε κανένα», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ήταν θύμα βιασμού για πέντε μήνες.

Έπειτα, η κοπέλα στα μέσα του 2020 σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία χωρίς όμως να αποκαλύψει σε κανέναν όσα βίωσε στα χέρια του.

Όμως μαζί με τις φίλες της έτυχε να δει μια ταινία με κακοποιήσεις, η οποία αποτέλεσε την αφορμή για να μιλήσει, καθώς θεώρησε ότι είδε στη ταινία, όσα βίωσε η ίδια στην πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο ιερέας φέρεται πως βίασε την κοπέλα δύο φορές μετά την εξομολόγηση μέσα στην εκκλησία, ενώ όπως έχει διαπιστωθεί, ο ιερέας είχε κακοποιήσει την κοπέλα και μέσα στο αυτοκίνητό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ