Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Έρχονται συλλήψεις» – Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας και οι απειλές

Το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης αρχίζει και ξεδιπλώνεται με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Η ίδια δέχεται απειλές, ενώ για την υπόθεση είναι πιθανό να γίνουν και συλλήψεις το επόμενο διάστημα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα, μετά τον 27χρονο επιχειρηματία, αναγνώρισε και δεύτερο άτομο που συμμετείχε στην αποτρόπαια πράξη, ενώ όπως αποκάλυψε στο MEGA η κοπέλα δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των και των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών, το οποίο δρούσε στην πόλη, προωθώντας γυναίκες σε αντίστοιχα πάρτι.

Αναμένονται συλλήψεις

Για την υπόθεση μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, ο οποίος γνωρίζει την 24χρονη, και ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος εκτίμησε πως πιθανότατα θα γίνουν συλλήψεις για την υπόθεση. Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη «η κοπέλα εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους και βρέθηκε σε μια γιορτή και εκεί είδαμε το σύνηθες modus operandi σε τέτοιες περιπτώσεις, την κάμψη οποιασδήποτε αντίστασης μέσω χρήσης κάποιας ουσίας. Αναμένονται και οι τοξικολογικές για να το επιβεβαιώσουν αυτό. Ο συνδυασμός του αλκοόλ με τέτοιες ουσίες οδηγεί γρήγορα σε λιποθυμία». «Είναι απίστευτο το θάρρος που έδειξε η κοπέλα. Το περιστατικό είναι συγκεκριμένο, αν όσα λέει η κοπέλα επιβεβαιωθούν μιλάμε για βιασμό από κοινού για τον οποίο προβλέπονται ισόβια. Θα γίνει έρευνα για το αν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας, ανθρώπων που παρασέρνουν νεαρές κοπέλες στην πορνεία. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα που να συνδέεται με κάποιο νησί ή και το εξωτερικό. H προσωπική μου άποψη είναι ότι θα υπάρχουν και συλλήψεις», κατέληξε.

Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας

Η ζωή της 24χρονης δεν ήταν εύκολη. «Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε τι άλλο να συμβεί σε κάποιον. Σε κάθε περίπτωση μέσα από το γεγονός αυτό και άλλα περιστατικά που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, αποκαλύφθηκε μια κρυμμένη πτυχή της ελληνικής κοινωνίας. Οι αποκαλύψεις αυτές είναι το θετικό που μπορεί να βγει από αυτή την ιστορία, αν μπορεί να το πει αυτό κάποιος», δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί της, θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Δεν ήθελα σε αυτή τη χρονική στιγμή που εμπλέκεται η αστυνομία, ανακριτές και δικηγόροι να επικοινωνήσω μαζί της. Την κοπέλα τη γνώριζα μέσω της μητέρας της που ήταν υπάλληλος του δήμου μας. Τον πατέρα της τον έχασε πριν δύο χρόνια σε τροχαίο και τη μητέρα της πριν κάποιους μήνες από παθολογικά αίτια. Έχει χάσει και το σύντροφό της».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ