Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι στη σουίτα 401

Στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα όπου η 24χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο-ντοκουμέντο από το πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου η 24χρονη κοπέλα καταγγέλλει ότι υπέστη βιασμό.

Το βίντεο από τη στιγμή του πάρτι δημοσίευσε το MEGA, στο οποίο παρουσιάζονται εικόνες από τη σουίτα που φέρονται να συνέβησαν όσα καταγγέλλονται από τη Γεωργία Μπίκα.

Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές. Υπάρχει αλκοόλ και δυνατή μουσική. Εκεί βρίσκεται και η 24χρονη Γεωργία, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί όσα θα ακολουθούσαν…

Δείτε το βίντεο

Την Παρασκευή (21/1), η 24χρονη Γεωργία Μπίκα ολοκλήρωσε τη συμπληρωματική της κατάθεση ενώπιων της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης παρουσία ψυχολόγου, μετά από αίτημα των ανακριτικών αρχών.

Η κατάθεση της διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα και έγινε παρουσία ψυχολόγου, όπως προβλέπουν οι νέες διατάξεις της Ποινικής Δικονομίας για τέτοιους είδους εγκλήματα.

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν της είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να της κάμψουν τις αντιστάσεις.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος, πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», δήλωσε ο δικηγόρος της κοπέλας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ