Βασίλης Μαλούχος παιδιά: Το δράμα του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή

Βασίλης Μαλούχος παιδιά: Οι δύο γιοι του είχαν φύγει από τη ζωή σε διάστημα 9 χρόνων

Θλίψη σκόρπισε στον χωρο του θεάτρου ο χαμός του ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου. Τον θάνατό του ανακοίνωσε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτηση στο Facebook. “Μόλις τελείωσε η πρώτη μέρα των εκλογών μας με λυπη πληροφορήθηκα ότι ένας άξιος, τίμιος, ακούραστος εργάτης του θεάτρου και ταλαιπωρημενος στην ζωή που πρόσφατα είχε επανεγγραφει στο Τασεη μας με σκοπό να τον βοηθήσουμε έφυγε από την ζωή. Άφησε το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο του 60 με τους αμέτρητους χαρακτηριστικους του ρόλους.. Καλό ταξίδι Βασίλη μου!”, έγραψε.

Το δράμα του Βασίλη Μαλούχου με τους θανάτους των γιων του

Ο Βασίλης Μαλούχος είχε αποκτήσει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε δυο γιους, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά εννέα χρόνων. Ο πρώτος του γιος, Μάριος, είχε φύγει από τη ζωή από ναρκωτικά. Ο ηθοποιός μάλιστα είχε πει: “Δεν ξέρω πώς ζω. Καμιά φορά αναρωτιέμαι: “Γιατί όλα αυτά σε εμένα;” είχε πει σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε: “Θα ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών, μέσα από ειδικά προγράμματα στα σχολεία, αλλά γι’ αυτό χρειάζομαι την άδεια και τη συμπαράσταση της Πολιτείας.

Ωστόσο αυτό που κάνω είναι, όταν μπορώ με δικά μου έξοδα, γιατί δεν έχω οικονομική ενίσχυση από τρίτους, να ανεβάζω το θεατρικό έργο “Ηρωίνη – Ελλάς 1-0″, που έχει γράψει ο γιος μου ο Μάριος, ο οποίος ήταν πολύ ευαίσθητος κι έγραφε και ποιήματα. Πρόκειται για ένα έργο αυτοβιογραφικό, το οποίο μιλάει για τον προσωπικό αγώνα του με τα ναρκωτικά και τελευταία φορά που ανέβηκε ήταν το 2014 από την ανεξάρτητη φοιτητική θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, με μεγάλη επιτυχία. Στο ανέβασμα της παράστασης με βοήθησε και η Ζωή, η οποία έχει σπουδάσει θεατρολογία”

Το 2008 έφυγε από τροχαίο δυστύχημα και ο δεύτερος γιος του Αλέξανδρος. Ένα ταξί τον παρέσυρε με το μηχανάκι του στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας. Έτρεξε αμέσως αναστατωμένος κοντά του, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Το παιδί του είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών επί τρεις ώρες στο χειρουργείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ