Τζόκερ Κλήρωση 24/5/2022: Μοιράζει τουλάχιστον 1.600.000 ευρώ

Η κλήρωση του Τζόκερ για σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου μοιράζει τουλάχιστον 1. 600.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά έως τις 21:30 απόψε. Ειδικότερα, η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει τόσο μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr όσο και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, στις 22:00, ενώ το iEidiseis.gr θα αναμεταδώσει την ίδια ώρα τα αποτελέσματα.

Τί συμβαίνει στα 30 λεπτά πριν την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ;

Το διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση κατάθεσης δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (περίπου στις 22:00) είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές (δελτία) της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα:
1. Όλα τα συμμετέχοντα δελτία της τρέχουσας κλήρωσης, κλειδώνουν σε ένα αρχείο με την παραγωγή ενός κλειδάριθμου.

2. Στη συνέχεια το αρχείο αποστέλλεται στο Ανεξάρτητο Μηχανογραφικό Σύστημα της Επιτροπής Ελέγχου.

3. Η Επιτροπή Ελέγχου, μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων και έχοντας πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης.

Πώς ελέγχονται τα σφαιρίδια που χρησιμοποιούνται για τις κληρώσεις;

Για την ασφάλεια και τον έλεγχο των σφαιριδίων, ακολουθείται αυστηρή διαδικασία:

1. Τα σφαιρίδια φυλάσσονται στο στούντιο κληρώσεων, σε ειδικά ασφαλισμένο χώρο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και κάτω από ιδανικές συνθήκες, καθώς προστατεύονται από εξωγενείς κλιματικούς ή ανθρώπινους παράγοντες.

2. Ο χώρος του στούντιο παρακολουθείται 24 ώρες τη μέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα από 16 κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν κάθε κίνηση.

3. Πρόσβαση στο χώρο φύλαξης έχουν μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα και τα μέλη της ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων, που ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ