Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής, καθώς δεν εντοπίστηκε κανένας τυχερός που να «πιάσει» τους 5 συν 1 τυχερούς αριθμούς.

Οι αριθμοί του Τζόκερ, όπως προέκυψαν από την κληρωτίδα είναι: 3, 23, 29, 36, 41 και αριθμός Τζοκερ, ο αριθμός 19. Ως εκ τούτου, τα χρήματα της πρώτης σειράς που κέρδιζαν 600.000 ευρώ μετατίθενται για την κλήρωση της Τρίτης. Τρεις τυχεροί «πέτυχαν» στη σειρά «4+1» με αποτέλεσμα να κερδίζουν σήμερα 2.500 ευρώ.

Ο νικητής των 2,4 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Με ένα δελτίο που κατέθεσε διαδικτυακά και 5+1 αριθμούς δικής του έμπνευσης κατέκτησε το έπαθλο των 2,4 εκατ. ευρώ ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης ΤΖΟΚΕΡ στην κλήρωση την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός παίκτης κέρδισε 2.432.537,50 ευρώ, συμπληρώνοντας ένα δελτίο με 10 στήλες, που κόστισε 5 ευρώ. Μία από αυτές τις 10 στήλες περιείχε τον νικηφόρο συνδυασμό αριθμών που έβγαλε η κληρωτίδα.

Το δελτίο κατατέθηκε μέσω του ΤΖΟΚΕΡ online, όπου ο νικητής, στο πλαίσιο της εύκολης και γρήγορης εγγραφής του, έχει δηλώσει και τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθούν τα κέρδη. Έτσι, ο Δεκέμβριος έκανε ποδαρικό με το δεξί για έναν τυχερό παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ online, ο οποίος συμπληρώνοντας ένα δελτίο -πιθανότατα από το σπίτι του- έγινε εκατομμυριούχος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ