Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Ηλικιωμένος το θύμα του δυστυχήματος στο Σύνταγμα

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Ρακοσυλλέκτης είναι το θύμα του τραγικού τροχαίου που συνέβη στο Σύνταγμα κοντά στην είσοδο της Βουλής

Ένας 69χρονος ρακοσυλλέκτης είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο πεζός, ο οποίος παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, διαδοχικά, από ένα ταξί και ένα Ι.Χ. στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαλίας με τη Βασιλίσσης Σοφίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο πεζός, βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Αμαλίας, επιχειρώντας να τη διασχίσει κάθετα στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αμαλίας, όταν – αρχικά – το ταξί, που κινούνταν με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων, τον χτύπησε στην πλάτη και τα πόδια με τον αριστερό καθρέφτη.

Και ενώ ο άνθρωπος προσπαθούσε να σηκωθεί από την αριστερή λωρίδα του δρόμου, ύστερα από περίπου 7 με 8 δευτερόλεπτα, περνά από το σημείο το Cirtoen C3 και η οδηγός παρασύρει τον πεζό για περίπου 15 μέτρα, μέχρι το φανάρι στη συμβολή της λεωφόρου Αμαλίας με τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο ρακοσυλλέκτης μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ