Τρίτη υπόθεση βιασμού στο 1ο ΕΠΑΛ Κορδελιού: Νέα καταγγελία από 15χρονη

Μια 15χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στο 1ο ΕΠΑΛ Κορδελιού, αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της χωρίς, ευτυχώς, να το καταφέρει. Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας καταγγέλλει ότι για το συμβάν ενημερώθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας χωρίς να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια.

Νέα υπόθεση βιασμού στο 1ο ΕΠΑΛ Κορδελιού, όπου πριν μερικές μέρες κατήγγειλαν τον βιασμό τους δύο κοπέλες. Συγκεκριμένα μια 15χρονη, μαθήτρια του Γενικού Λυκείου, το οποίο συστεγάζεται με το ΕΠΑΛ, κατήγγειλε, αφού προηγουμένως προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει χωρίς, ευτυχώς, να το καταφέρει, τον βιασμό της.

Αρχικά άτομο του στενού περιβάλλοντος της 15χρονης ανέφερε το σοκαριστικό περιστατικό στον νομικό σύμβουλο, Φώτη Γροντά, ενώ προχώρησε και σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Όπως εξήγησε στο thestival.gr ο κ. Γροντάς, το συγγενικό πρόσωπο της 15χρονης γνωστοποίησε το συμβάν στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρο Κόπτση, αλλά όπως ανέφερε «δεν υπήρξε καμία ενέργεια».

Σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο, τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία τη φρίκη που έζησε η 15χρονη μαθήτρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ