Τράγκας κορονοϊός – νοσοκομείο: Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα

Για τρίτη ημέρα παραμένει με παροχή οξυγόνου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας με τους θεράποντες γιατρούς του να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σοβαρή αλλά σταθερή. Ο Πάρις Κουρτζίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τράγκα (ΚΕΛΑΝ), μίλησε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα. Από την αρχή της συζήτησης έσπευσε να αποσαφηνίσει τι ισχύει με την επικοινωνία που έχει ο Γιώργος Τράγκας με τρίτα πρόσωπα, “αδειάζοντας” το στέλεχος του κόμματος, Γιώργο Μουκίδη, ο οποίος πριν από 24 ώρες, μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην ίδια εκπομπή υποστήριξε πως ο ίδιος μίλησε με τον Γιώργο Τράγκα το βράδυ της Κυριακής και ότι ο δημοσιογράφος και πολιτικός είναι καλά στην υγεία του.

“Προφανώς κάποιο λάθος έκανε ο κ. Μουκίδης. Χθες ήταν να γίνει με εμένα μια σύνδεση στην εκπομπή και δεν έγινε λόγω skype. Τον άκουγα σε όσα είπε. Ανέφερε και ο ίδιος ότι έκλεισαν σύντομα το τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι να μίλησε με κάποιον συνεργάτη του και όχι με τον Γιώργο Τράγκα”, υποστήριξε ο κ. Κουρτζίδης, συμπληρώνοντας πως “από την στιγμή που είναι στην ΜΕΘ, δεν έχει κινητό μαζί του. Επικοινωνεί η σύζυγος του, η Μαρία Καρρά, με τους γιατρούς και ενημερωνόμαστε όλοι για την κατάσταση του”, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

“Δεν είναι αντιεμβολιαστής”…αλλά δεν έχει κάνει το εμβόλιο

Όπως επεσήμανε, “επειδή ο Γιώργος Τράγκας έχει ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα”.

Είπε ακόμη πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά ότι “ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού”. Συγκεκριμένα, μιλώντας λίγη ώρα αργότερα στο Open o κ. Κουρτζίδης πρόσθεσε, σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού, ότι σχετικά με τις θέσεις του δημοσιογράφου για τον κορονοϊό, είπε πως αυτές έχουν διατυπωθεί και δημοσιευθεί από τις 18 Νοεμβρίου, καθώς και ότι ασφαλώς υπάρχει ο ιός και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. “Αναφορικά με το εμβόλιο, ούτε προτρέπουμε ούτε αποτρέπουμε κάποιον να εμβολιαστεί” σχολίασε μεταξύ άλλων.

Τέλος, στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι ο Γρηγόρης Πετράκος κάνει κακό στο κόμμα τους, με τις δηλώσεις του για τα εμβόλια, ο εκπρόσωπος του ΚΕΛΑΝ είπε “δεν ξέρω τι έχει πει προηγουμένως, δεν τον παρακολουθούσα, αλλά από την στιγμή που ήρθε στο Κίνημα, ο Γρηγόρης Πετράκος ακολουθεί την γραμμή του κόμματος”, για να του απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας πως σέβεται την άποψη του, αλλά διαφωνεί, κλείνοντας όμως εκεί την συζήτηση, συμφωνώντας αμφότεροι πως προέχει η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα και η έξοδος του από το νοσοκομείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ