Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα για αυτή την εικόνα: Γάντια και όχι όπλο κρατάει ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός της εικόνας, από την προηγούμενη Τρίτη στη Νέα Σμύρνη, δεν κρατάει όπλο αλλά τα γάντια του, σύμφωνα με την εσωτερική έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Τα υπηρεσιακά γάντια του, κι όχι όπλο, κρατούσε ο αστυνομικός της ομάδας «Δράση» που εμφανίζεται σε βίντεο από τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης να «προτάσσει» με το αριστερό του χέρι ένα άγνωστο αντικείμενο που μοιάζει με περίστροφο.

Η εικόνα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και είναι από τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη Τρίτη στη Νέα Σμύρνη, με τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού μετά και τον ξυλοδαρμό πολίτη που είχε καταγραφεί σε βίντεο δύο μέρες πριν.

Για το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον αστυνομικό να κρατάει ένα άγνωστο αντικείμενο που μοιάζει με όπλο έκανε εσωτερική έρευνα η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως μεταδίδει το «Βήμα», η έρευνα έδειξε ότι ο αστυνομικός κρατάει τα γάντια του και όχι το όπλο του.

Όπως ανέφεραν σχετικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «επιβεβαιώνεται από την ανάλυση της εν λόγω φωτογραφίας όπως και άλλων τμημάτων του βίντεο όπου φαίνεται το αντικείμενο που κρατά ο ένστολος να αλλάζει “σχήμα”, να μοιάζει σαν μικρό ύφασμα που το ανεμίζει. Κάτι που ταιριάζει στην εκδοχή του ότι πρόκειται για τα υπηρεσιακά γάντια του».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ