Τι απαντά η Παγώνη στον Γονίδη που τη χαρακτήρισε ως γραφική

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε στον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook τη χαρακτήρισε ως γραφική. Τι είπε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα – Πειραιά.

Ο Σταμάτης Γονίδης χαρακτήρισε, με ανάρτησή του στο facebook, ως γραφική τη Ματίνα Παγώνη, η οποία του απάντησε μέσω της εκπομπής «To Πρωινό», στον ΑΝΤ1. Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα – Πειραιά ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα κι αυτή δεν δίστασε ν’ απαντήσει.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook:

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε!».

GONIDIS

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε πως δεν την ενόχλησε καθόλου ο χαρακτηρισμός, τονίζοντας πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είναι γιατρός.

«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δε μπορεί να αποφασίσει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους αν θέλει να τον σέβονται, γιατί διαφορετικά υποβαθμίζεται ο ίδιος. Καθόλου δεν με ενόχλησε που με κάλεσε γραφική. Ούτε ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ