Τι απαντά ο διανομέας που κατηγορείται για κλοπή εμβολίου: «Βρήκαν εξιλαστήριο θύμα»

Την δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στην Αγία Παρασκευή δίνει ο διανομέας που συνελήφθη για κλοπή εμβολίου της Pfizer. 

Αρνείται την κατηγορία της κλοπής φιαλιδίου με εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού, από το εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής ο διανομέας που συνελήφθη.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο διανομέας τόνισε πως «καλό θα είναι να μην κατηγορούν τον εκάστοτε» και διερωτήθηκε «τι δουλειά έχω σε ένα κέντρο υγείας από το να κάνω τη δουλειά μου;»

Έκανε λόγο για «υποθέσεις που κάνουν αυτοί που με κατηγορούν», υπογραμμίζοντας ότι «δεν με έχει δει κανένας, δεν έχει καταγραφεί κάπου». «Το φιαλίδιο σύμφωνα με την κατάθεσή τους ήταν σε ειδική θήκη πάνω σε ένα γάντι άρα εγώ θα έπρεπε να ξέρω πού είναι και να το πάρω» πρόσθεσε και σημειώσε: «Ήρθαν μετά από δύο ώρες στο κατάστημα που δουλεύω και με έψαξαν, δεν βρήκαν τίποτα, με πήγαν στο αυτόφωρο».

«Με είχαν στο οπτικό τους πεδίο όλη την ώρα», υπογράμμισε και κατέληξε: «Είμαι από πληττόμενη επιχείρηση, κάνω αυτή τη δουλειά για να ταΐσω την οικογένειά μου, είμαι το εξιλαστήριο θύμα». 

Τέλος, σημείωσε: «Μήπως θα έπρεπε να ψάξουν λίγο πιο βαθιά, να δουν τα μέτρα ασφαλείας στα κέντρα εμβολιασμών;»

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στo Open περιέγραψε το το πώς βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο και ποιες κινήσεις έκανε.

«Πήγα στο εμβολιαστικό κέντρο παρέδωσα τον καφέ, νερό, πήρα τα ρέστα και αποχώρησα. Όλο αυτό κράτησε 4 λεπτά. Μέσα ήταν δύο νοσηλεύτριες που είχαν συνεχώς οπτική επαφή μαζί μου. Δεν ήταν κανείς άλλος μέσα» είπε ο άνδρας και επικαλέστηκε τις καταθέσεις των νοσηλευτριών σύμφωνα με τις οποίες το φιαλίδιο βρισκόταν μέσα σε ειδικό χαρτόνι σκεπασμένο με ένα γάντι. 

«Έπρεπε δηλαδή να ξέρω πού είναι και ενώ με κοιτάνε να το πάρω. Δεν ξέρω πώς το έκανα αλλά πρέπει να είμαι πολύ καλός» συμπλήρωσε ο άνδρας με ειρωνικό τόνο θέλοντας να δείξει πώς ήταν αδύνατο να κάνει όσα τον κατηγορούν.

Στην συνέχεια αναρωτήθηκε «τι να το κάνω το εμβόλιο από την στιγμή που θέλει ειδική μεταχείριση, διάλυση, και ψύξη;».

Ακόμη, υπογράμμισε πως οι αστυνομικοί που έψαξαν τα πράγματά του μετά από δύο ώρες που τον εντόπισαν δεν βρήκαν κάτι ενώ ο ίδιος προανήγγειλε πώς θα κινηθεί νομικά για ψευδορκία και ψυχική οδύνη κατά των νοσηλευτριών.

«Έπρεπε να είναι ειλικρινείς για το τι έγινε και να μην είμαι δακτυλοδεικτούμενος τώρα από την οικογένειά μου και τη γειτονιά. Πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά για να συντηρήσω την οικογένειά μου» κατέληξε ο διανομέας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ