Θύμα διάρρηξης εν μέσω κακοκαιρίας έπεσε η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου

Η Αμαλία Κάτζου έπεσε θύμα διάρρηξης την ώρα που η κακοκαιρία χτυπούσε την Αττική. Η δημοσιογράφος εκείνη την ώρα ήταν σε live εκπομπή και στη συνέχεια εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό. Δείτε πώς περιέγραψε την περιπέτειά της.

Θύμα διάρρηξης την ώρα που βρισκόταν σε live εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM έπεσε η Αμαλία Κάτζου. Η δημοσιογράφος περιέγραψε όσα βίωσε, λέγοντας πως «χτύπησε στο κινητό μου ο συναγερμός επιμόνως, ενώ ήμουν σε ζωντανή εκπομπή. Ο άνδρας μου είναι πιλότος, πετούσε και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Πήρα την Αστυνομία μου λέει ‘που να πάμε τώρα με τέτοιες συνθήκες;’. Μετά πήρα τηλέφωνο έναν γείτονα, κοίταξε τριγύρω και μου είπε ότι δεν βλέπει να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης».

Όλα συνέβησαν την Δευτέρα, εν μέσω της σφοδρής χιονόπτωσης, όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1.

Όπως συμπλήρωσε η Αμαλία Κάντζου, «εγώ πήγα στην μητέρα μου στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς δεν μπορούσα να φτάσω στο σπίτι μου στην Δροσιά, αφού είχα εγκλωβιστεί για πολλές ώρες στην Αττική Οδό».

«Ο άνδρας μου, που είχε εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο, με κίνδυνο της ζωής του, καθώς δεν είχαν καθαριστεί οι δρόμοι, κατάφερε να φτάσει στο σπίτι και βρήκε ότι το είχαν διαρρήξει», ανέφερε η δημοσιογράφος, η οποία συμπλήρωσε πως «είχαν ανοίξει το σπίτι με λοστό μέσα στην κακοκαιρία και προφανώς θα έχουν ανοίξει και άλλα σπίτια στην περιοχή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ