Θεσσαλονίκη: Ξεπουλούν τα sex shops εν μέσω lockdown

Θεαματική αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις των sex shops στην Θεσσαλονίκη, με κάποιους πελάτες να είναι τόσο ασυγκράτητοι που να θέλουν την ίδια μέρα τις παραγγελίες τους.

Κατά την διάρκεια του lockdown οι online αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά, όμως τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γίνεται με τα sex shops, τα οποία κυριολεκτικά ξεπουλάνε.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο site Seleo, ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας στην ΘεσσαλονίκηEros MegastoresΡαμόν Ντόκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες στον συγκεκριμένο κλάδο επιχειρήσεων.

Θεσσαλονίκη: Ξεπουλούν τα sex shops εν μέσω lockdown

«Όταν είσαι συνεχώς στο σπίτι, δεν μένουν και πολλά να κάνεις. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σεξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι, είτε έχουν σύντροφο», τονίζοντας ότι και στην πρώτη καραντίνα οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά το αν οι πελάτες τη δεδομένη στιγμή αγοράζουν τα …παραδοσιακά προϊόντα ή τα πιο extreme λέει ότι «φεύγουν τα πάντα»!

Θεσσαλονίκη: Ξεπουλούν τα sex shops εν μέσω lockdown

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν περιπτώσεις ασυγκράτητων πελατών στη Θεσσαλονίκη που καλούν το πρωί για να παραγγείλουν αυτά που έχουν βάλει στο «μάτι» και ζητούν την παράδοσή τους έως το απόγευμα. «Νόμιμοι, παράνομοι, μόνοι, όλοι θέλουν να περάσουν καλά».

«Ο Δεκέμβριος ήταν πάντοτε μήνας καλών πωλήσεων, λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος, εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, ένα παραπάνω» σημειώνει ο Ραμόν Ντόκας λέγοντας «είμαστε από τις τυχερές επιχειρήσεις, το e-shop απέδωσε καρπούς».

Θεσσαλονίκη: Ξεπουλούν τα sex shops εν μέσω lockdown

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ