Θεσσαλονίκη: Τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμό στην… μπλούζα του

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του σε μπλούζα τύπωσε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου ν’ αποφεύγει τη διαδικασία επίδειξης του πιστοποιητικού στους συνεχείς ελέγχους.

Σε μπλούζα τύπωσε ένας ευρηματικός, αν μη τι άλλο, άνδρας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, προκειμένου να μην δείχνει συνέχεια το πιστοποιητικό του κάθε φορά που πρέπει να μπει σε έναν χώρο που απαιτείται, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, η επίδειξή του.

«Για τους συνεχόμενους ελέγχους τύπωσα το πιστοποιητικό στην μπλούζα. Σκέφτομαι να κάνω 4-5 ακόμα μπλούζες και θα κυκλοφορώ μόνο με αυτές», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, ο Θανάσης Γιώγλου.

Η εκτύπωση της μπλούζας του στοίχισε 20 ευρώ, αφού όπως είπε είναι… μεγάλο μέγεθος, ενώ την έχει χρησιμοποιήσει ήδη. Όπως είπε τη χρησιμοποίησε ήδη στο γήπεδο 5Χ5 που πηγαίνει ο γιος του. Εκεί το έδειξε στον υπεύθυνο για να μπει στο χώρο, ο οποίος «έμεινε άναυδος».

Για το αν ξεθωριάζει η στάμπα από τα πλυσίματα τόνισε ότι δεν έχει προλάβει ακόμα να το τσεκάρει, καθώς την μπλούζα την έφτιαξε την Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ