Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για την 6χρονη που πέθανε ξαφνικά

Ραγδαία ήταν η επιδείνωση της υγείας του 6χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η νεκροψία που θα έριχνε φως στα αίτια του θανάτου της ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με αυτή, προέκυψαν στοιχεία λοίμωξης του αναπνευστικού με ραγδαία εξέλιξη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του thesstoday.gr, διαπιστώθηκε απουσία κακώσεων, ενώ περισσότερα στοιχεία θα δώσουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σοχού αισθανόμενη αδιαθεσία. Υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο, το οποίο και εφημέρευε.

Αφού διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια εξέτασής της υπέστη ανακοπή καρδιάς, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να σπεύδουν για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του κοριτσιού στη ΜΕΘ, όμως υπέστη και δεύτερη ανακοπή. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, η 6χρονη δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής (11/11).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ