Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 39χρονου

«Συναγερεμός» έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση του 39χρονου Σταμάτη Χατζηδημητρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Σταμάτης Χατζηδημητρίου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2023 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί ότι στις 02.06.2021 είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert για τον ανήλικο γιο του Χατζηδημητρίου Σταμάτη, όπου το παιδί εντοπίστηκε άμεσα και ήταν καλά.

Ο Χατζηδημητρίου Σταμάτης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μακριά καστανά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινη αθλητική φόρμα και γκρι φούτερ. Έχει ένα τατουάζ «13.12.2006» στον αριστερό καρπό του χεριού του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ