Θεσσαλονίκη: Πάνω από 1.000 κομμωτές πηγαίνουν με βαλιτσάκια από σπίτι σε σπίτι -Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος του σωματείου

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα των κομμωτηρίων στη Θεσσαλονίκη ώστε οι πελάτες να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού, για όταν ανοίξουν και να είναι περιποιημένοι στις γιορτές.

Ωστόσο στο ενδεχόμενο του να μην ανοίξουν τα κομμωτήρια πολλοί είναι εκείνοι που καλούν τους κομμωτές σπίτι και εκείνοι ανταποκρίνονται. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει μιλώντας στο thesstoday ο Πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης Παύλος Κολοβός, τα απανωτά τηλεφωνήματα των πελατών έχουν οδηγήσει τουλάχιστον 1.000 κομμωτές της πόλης, να κουρεύουν σε σπίτια, παράνομα.

«Πηγαίνουν με τα βαλιτσάκια τους στα σπίτια και κουρεύουν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και η παραοικονομία ακμάζει εις βάρος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ο κ. Κολοβός, προσθέτοντας μάλιστα ότι στην αρχή ήταν μόνο οι πλανόδιοι κομμωτές, ενώ μετά και το δεύτερο lockdown βγαίνουν στον δρόμο και επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά».

Καταγγέλλοντας τη συγκεκριμένη μέθοδο στην αστυνομία, η απάντηση που έλαβε από τον διοικητή ήταν ότι η αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, προτείνοντάς του να συγκεντρώσει αποδείξεις ώστε να μπορέσουν να παρέμβουν. «Είναι επικίνδυνο να πηγαίνει κάποιος σε 10 σπίτια τη μέρα. Από τους 1.000 συνολικά, 100-200 δεν θα έχουν κολλήσει κάπου κορωνοϊό με τόση έκθεση;», διερωτάται ο πρόεδρος του Σωματείου, επισημαίνοντας ότι βάσει στατιστικών, στη Θεσσαλονίκη, το 73% των πελατών επιλέγει να βάφει μαλλιά στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ