Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ επιτέθηκε σε ηλικιωμένο γιατί τον έβρισε

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών ενός αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που φέρεται να δείχνει οδηγό του ΟΑΣΘ να επιτίθεται σε ηλικιωμένο επειδή, όπως εμφανίζεται να ισχυρίζεται ο οδηγός, του έβρισε τη μητέρα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη» στο Facebook, οι αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ανδρών ξεκινούν όταν ο ηλικιωμένος διαμαρτύρεται πως ο οδηγός δεν σταμάτησε σε μία στάση κι αφού ακολουθεί μία λεκτική αντιπαράθεση, ο οδηγός κατεβαίνει και πηγαίνει στην πόρτα όπου στεκόταν ο ηλικιωμένος.

Αφού του απευθύνεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, διακρίνεται στο βίντεο να τον σπρώχνει με το χέρι και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος φαίνεται να μην είναι καλά. Εκείνη τη στιγμή, ο ηλικιωμένος προσπαθεί να κατέβει από το λεωφορείο με τον οδηγό να μην τον αφήνει και να τον πιέζει να μείνει μέσα μέχρι «να γίνει καλά». «Μπες να σε δουν οι άνθρωποι ότι είσαι καλά. Δεν κατεβαίνεις, δεν θα σε πληρώνω και για καινούργιο» ακούγεται να λέει ο οδηγός.

Στο τέλος του βίντεο μάλιστα ο οδηγός αντιλαμβάνεται πως ένας επιβάτης βιντεοσκοπεί το περιστατικό και του λέει: «Βίντεο τραβάς; Τώρα θα σου πω και σένα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ