Θεσσαλονίκη: Μαύρα πανιά από τους εμπόρους στην Πολίχνη για τα κλειστά μαγαζιά

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιούν καταστηματάρχες στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, για την απόφαση να μην ανοίξουν σήμερα οι επιχειρήσεις τους.

Δυσαρεστημένοι με την απόφαση της κυβέρνησης που δεν τους επέτρεψε να ανοίξουν σήμερα τα καταστήματά τους είναι έμποροι στη Θεσσαλονίκη που προχώρησαν σήμερα σε συμβολική διαμαρτυρία.

Έτσι λοιπόν ανέβασαν ρολά, άνοιξαν τα φώτα των επιχειρήσεών τους και κρέμασαν μαύρα πανιά και πλακάτ με συνθήματα «βάλαμε πλάτη και μας γυρίσατε την πλάτη» και «Ενώ σας πληρώνουμε την πληρώνουμε».

Όπως αναφέρουν δεν θα πωλούνται προϊόντα, ωστόσο αν δεν τους ικανοποιήσουν τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, σκοπεύουν να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία για όλη την εβδομάδα.

Πολλοί εξ αυτών επιμένουν πως δεν πρόκειται να «ξεπουληθούν» με κάποιο οικονομικό βοήθημα και πως το δικό τους αίτημα είναι να ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις τους.

«Το πλήγμα των καταστημάτων φτάνει τις πολλές χιλιάδες ευρώ. Η καταστροφή είναι απίστευτη. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε, θέλουμε τη βοήθεια όλων, όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και των πελατών» αναφέρει η πρόεδρος των καταστηματαρχών δήμου Παύλου Μελά, Ιφιγένεια Τοσίδου.

Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης:

(Πηγή: GrTimes)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ