Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε το γατάκι

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 39χρονο που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το MEGA, ο φερόμενος δράστης φαίνεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο 39χρονος φέρεται να έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτήν τη χρονιά.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος δράστης έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.

Σημειώνεται πως η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα, ενώ υπήρξε βίντεο που τον κατέγραψε. Αφού πρώτα ήλεγξε γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα.

Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο.

«Δεν το έκανα εγώ»

«Δεν το έκανα εγώ», ισχυρίστηκε ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News του MEGΑ.

«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα», είπε ο άνδρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ