Τέλος στα πάρτι βάζει το γνωστό beach bar της παραλιακής

Τέλος στα πάρτι βάζει το γνωστό beach bar της παραλιακής όπου έγινε χαμός τις προηγούμενες μέρες.

Οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες οδήγησαν σε απόφαση της επιχείρησης να μετατοπίσει για μετά τις 14 Ιουλίου τα πάρτι που ήταν προγραμματισμένα για τις επόμενες ημέρες.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος εξέδωσαν ανακοίνωση την οποί ανήρτησαν και στην σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην οποία αναφέρουν τα εξής: «Λόγω έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με…. ( αναφέρονται τα ονόματα των dj μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με …. (αναφέρεται όνομα dj) θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο νέο event.

Για όλους εσάς, που δεν θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρήματων σας από το…. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ