Συνέλαβαν 48χρονο για μια ληστεία και 4 απόπειρες: Ήθελε χρήματα για ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 48χρονου Έλληνα ο οποίος κατηγορείται για μία ληστεία και τέσσερις απόπειρες ληστείας, προχώρησαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Βορειανατολικής Αττικής, στη συμβολή των οδών Ακριτών και Ηρώων Καλογρέζας στη Νέα Ιωνία.

Ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μαύρο σκούφο και ιατρική προστατευτική μάσκα, εισέβαλε σε φούρνο στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στη Νέα Ιωνία και κρατώντας μαχαίρι καθώς και κοντάκι πυροβόλου όπλου, προσπάθησε να αρπάξει τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου αντέδρασε με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Όταν ο δράστης είδε τους αστυνομικούς πέταξε το μαχαίρι και το κοντάκι του όπλου.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, του έκαναν έλεγχο ενώ περισυνέλλεξαν τόσο το μαχαίρι όσο και το κοντάκι και στη συνέχεια τον οδήγησαν στον φούρνο όπου ο ιδιοκτήτης τον αναγνώρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος δράστης παραδέχτηκε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας πως ήθελε τα χρήματα προκειμένου να αγοράσει ναρκωτικά, καθώς είναι χρήστης τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο 43χρονος δράστης στις 15/10/2021, στις 23:08 επιχείρησε να ληστέψει πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία, στην οδό Βυζαντίου.

Κρατώντας όπλο απείλησε τον ιδιοκτήτη και έναν ακόμη υπάλληλο, ωστόσο ο ιδιοκτήτης κατάφερε να του αρπάξει το όπλο, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ παρέδωσε το όπλο στην αστυνομία καθώς και ένα μπουφάν με το οποίο είχε τυλίξει το όπλο ο δράστης και του έπεσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ