Σύλληψη αστυνομίας για μεταφορά ηρωίνης: 51 κιλά κρυμμένα κάτω από ηλεκτρικό πατίνι

Ένα ηλεκτρικό πατίνι έκρυβε πάνω από 51  κιλά «λευκού θανάτου»! Κάτω από το πατίνι, το οποίο ήταν τοποθετημένο σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και μέσα σε φίλτρο ενεργού άνθρακα, καρτέλ διακίνησης σκληρών ναρκωτικών, επιχείρησε να διακινήσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα την τρομακτική ποσότητα της ηρωίνης. Όμως, ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχαν λάβει τις σχετικές πληροφορίες και είχαν μπει στα ίχνη του κυκλώματος. Στα διόδια του Αιγινίου, μπλόκαραν το αυτοκίνητο, κάτω από το ηλεκτρικό πατίνι βρήκαν συσκευασμένα τα ναρκωτικά και συνέλαβαν τον οδηγό. Πρόκειται για 31χρονο, ομογενή από τη Γεωργία, στον οποίο είχε ανατεθεί η μεταφορά των πενήντα κιλών ηρωίνης στην Αθήνα.

Ηρωίνη μέσα σε πατίνι

Σύλληψη αστυνομίας για μεταφορά ηρωίνης: Η περιγραφή της επιχείρησης

Στη συνέχεια περιγράφεται η επιχείρηση που οργανώθηκε για τη σύλληψη του μεταφορέα και την κατάσχεση των ναρκωτικών. «Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες,  στα Διόδια Αιγινίου, ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος, κατά τον οποίο ο προαναφερόμενoς προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και εντός φίλτρου ενεργού άνθρακα που περιέχονταν εντός χάρτινων συσκευασιών , 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από δύο  οικίες, καθώς και από την κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν, ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. Τέλος, σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε πρόστιμο από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, για παραβίαση των μέτρων που αφορούν στον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού. Ο συλληφθείς  οδηγείται στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ηλεκτρικό πατίνι αστυνομία

Δείτε ακόμη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ