Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου: Θάνατε σε κοιτώ στα μάτια, θα πεθάνεις πρώτος

Την ώρα που η 7χρονη Αναστασία δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή της, η μητέρα της και αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια, γράφει στο facebοοk: «Είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος…»

Νέα συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Ξένια Πρεζεράκου, μητέρα της 7χρονης Αναστασίας που παλεύει με μία σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου γράφει μεταξύ άλλων στο facebook: «είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος…»

Η Αναστασία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Χιούστον των ΗΠΑ και έχει ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία της προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας της.

Η μητέρα της μικρής Αναστασίας, Ξένια, με αφορμή τα γενέθλιά της έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook.

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43 , όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία βλέπεις είχα έναν πατέρα ήρωα που πολεμούσε με την υγεία του 26 τουλάχιστον χρόνια είχα μια μητέρα που πάλεψε και νίκησε ευτυχώς τον καρκίνο, μέχρι τότε σαν παιδί έφηβη και μετά νέα κοπέλα είχα ζήσει πολύ μέσα στα νοσοκομεία, έβλεπα την οικογένεια μου συχνά στα νοσοκομεία να κλαίμε να γελάμε να τρώμε στα σκαλιά του λαϊκού νοσοκομείου, να προσπαθούμε να φέρουμε άγιο φως από το παρεκκλήσι στο δωμάτιο …

Από τότε μέχρι φέτος δεν ξαναπήγα ποτέ, ούτε απέξω δεν περνούσα από τα νοσοκομεία , ένιωθα ότι πρέπει να προσέξω να είμαι υγιής να μην το ξαναζήσω αυτό παση θυσία.

Ένιωθα ευάλωτη, φοβόμουν τα νοσοκομεία, νόμιζα ότι δεν θα άντεχα ούτε μια μέρα ακόμη εκεί..

Δεν είμαι ευάλωτη όμως τελικά, όπως νομιζα… 7 μήνες πολεμάω με όλους, ματώνω στους διαδρόμους, αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία, δείχνω τα δόντια μου, δαγκώνω …

Δεν ξέρω τι θα γίνει πως μου τα έφερε έτσι η ζωή, πως με προετοίμασε αλλά είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος…» έγραψε στην ανάρτησή της η Ξένια Πρεζεράκου.

Δείτε την ανάρτησή της:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ