Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο κέντρο της Αθήνας – Πορεία προς τη Βουλή

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε πορεία αρνητών του εμβολιασμού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα μέτρα ανάσχεσης της διασποράς του κορονοϊού και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων εργαζομένων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ενάντια στον κορονοϊό πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου(24/7) στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια και κατευθύνεται με πορεία προς τη Βουλή.

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κυκλοφορία στην οδό Σταδίου και τους γύρω δρόμους έχει διακοπεί.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό λαμβάνει χώρα σε συνέχεια αντίστοιχων κινητοποιήσεων τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κατά περιπτώσεις έχουν χαρακτηριστεί από εντάσεις.

dgsh

Εκτός από τις πολυάριθμες ελληνικές σημαίες και τα θρησκευτικά σύμβολα, επιστρατεύτηκαν επίσης πανό με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Οι συγκεντρωθέντες στην πλειονότητα τους φορούν μάσκες και δεν τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ