Στέλιος Ρόκκος: Τα νεότερα για την υγεία του – Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, διεκομίσθη – όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (14/01) – σε νοσοκομείο της Αθήνας από τη Λήμνο όπου διαμένει, αφού υπέστη έμφραγμα και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τραγουδιστής ένιωσε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα. Έτσι, λοιπόν, άμεσα κλήθηκε βοήθεια για να γίνει αεροδιακομιδή και, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν αυτό που έφερε τον γνωστό τραγουδιστή στην Αθήνα και δη στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» που είχε εφημερία.

Ύστερα από την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο Στέλιος Ρόκκος διεκομίσθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για τη νοσηλεία του.

Σύζυγος Στέλιου Ρόκκου: «Όλα είναι καλά»

Η Λελέ Γκόφα, σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, δήλωσε την Κυριακή (15/01) πως ο τραγουδιστής ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του και αναρρώνει, επομένως «όλα είναι καλά».

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις της που μεταδόθηκαν από το OPEN, η Λελέ Γκόφα ανέφερε: «Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!».

Κλειστό το μαγαζί που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος

Επισημαίνεται ότι ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίζεται, κάθε Σαββατοκύριακο, στην «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Λένα Ζευγαρά και σε ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, που κοινοποιήθηκε το Σάββατο (14/01), τονίζεται: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!».

https://www.facebook.com/PyliAPerformanceStage/posts/pfbid02f3Zg7XWn59aNeBSRKk7n8Y9zdAPNVja7z5ycGYFyssq5fqQWTGZnRFFUKSgqoHcWl

Ακόμα, στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου αναρτήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου (14/01), η εξής δημοσίευση: «Παιδιά, ο Στέλιος είναι καλά! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!».

https://www.facebook.com/Steliosrokkos/posts/pfbid02SEVr5Lf7c4R8Mwrap1A2TmFHHuRzBcSLFprt9yvHPnbfAQifwd4VQG1wACmv5bQNl

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ