Στεφανίδου – Λιγνάδης: Μεγάλη εταιρεία αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή

Στην απόσυρση της χορηγίας της από την πρωινή εκπομπή του ALPHA “TLive” την οποία παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου προχωρά η εταιρεία NAK Shoes, όπως επίσημα ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε περιγράψει με δραματικό ύφος την μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη σε σημείο που προκάλεσε απορίες και ερωτήματα: “Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης” είχε δηλώσει στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα.

Aντιδράσεις προκάλεσε και η ειρωνική στάση της για την συνεργασία του Δημήτρη Λιγνάδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα στην μεταγλώττιση της παιδικής σειράς “Στρουμφάκια”: “Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τον Λιγνάδη. Η προφυλάκιση ή ότι τον γνώρισε ο Μπιμπίλας στα στρουμφάκια;” είπε και ξέσπασε στα γέλια.

Τηλεθεάτρια “κάρφωσε” στην ΝΑΚ την Στεφανίδου

Όλα ξεκίνησαν όταν τηλεθεάτρια, γνωστοποίησε στην ΝΑΚ τα αρνητικά της συναισθήματα σχετικά με τη διαφήμισή του brand στη συγκεκριμένη εκπομπή η οποία -όπως χαρακτηριστικά έγραψε- “υποστηρίζει προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων”. “Έχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σ#$0υαλική κακοποίηση ανηλίκων; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγράψουμε!”, αναφέρει σε σχόλιο η συγκεκριμένη γυναίκα, με την απάντηση της εταιρείας να είναι άμεση:

“Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής “ΤLive” με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σ#$0ουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή”.

screenshot 2021 03 01 151846

Δείτε ακόμη

Τσανακλίδου για Τατιάνα: “Άθλια και σιχαμένη”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ