Στάθης Παναγιωτόπουλος – νέα βίντεο: «Να ερευνηθεί αν υπάρχουν θύματα ανήλικες»

Στάθης Παναγιωτόπουλος – νέα βίντεο: Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο

Νέο βίντεο εντόπισε η εντολέας του Απόστολου Λύτρα η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλου για την ανάρτηση βίντεό της σε πορνογραφικά σάιτ. Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της καταγγέλλουσας που οδήγησε με την καταγγελία της τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ενώπιον των αρχών λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega ανέφερε ότι η πελάτισσα του και πρώην σύντροφος του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα εντόπισε και τρίτο βίντεο σε άλλο site. «Χθες ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει. Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο». Ετσι, στην αρχική καταγγελία θα προστεθούν νέα στοιχεία.

«Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί», εξήγησε. Να σημειωθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις δύο μηνύσεις και αφού οδηγήθηκε στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με σκληρούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, τακτική εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής και χρηματική εγγύηση.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που είναι γνωστό ότι ερευνάται, το αν δηλαδή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε και οικονομικό όφελος από τα βίντεο των συντρόφων του από προσωπικές τους στιγμές που αναρτούσε χωρίς τη συναίνεσή τους στο Διαδίκτυο, είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχετικά στοιχεία σημειώνοντας ότι η εν λόγω έρευνα απαιτεί χρόνο.

stathis 3

Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: Να ερευνηθεί αν όλα τα θύματά του ήταν ανήλικες

Εθεσε, μάλιστα και ένα σοβαρό ερώτημα γύρω από την υπόθεση Παναγιωτόπουλου. «Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες», αναφέροντας ότι δεν έχει σχετικές πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ακόμη ότι έχει στα χέρια του και άλλες καταγγελίες ωστόσο δεν γνωρίζει αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν νομικά. Σχολίασε ακόμη την έρευνα που έγινε στο κινητό τηλέφωνο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το οποίο δεν περιείχε την κάρτα sim, λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο που έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνό του».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ