Σπίτι Σούδα Καρολάιν: Η ιδιοκτήτρια της βίλας “σπάει τη σιωπή” της

Σπίτι Σούδα Καρολάιν: Παραμένει το μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα που υποτίθεται πως θα ενοικίαζε η Καρολάιν.

Παραμένει το μυστήριο σχετικά με το ταξίδι το οποίο φέρεται να έκανε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα η 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της και καθ’ ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου η 20χρονη φέρεται να επισκέφθηκε με ένα ακόμη πρόσωπο του αντίθετου φύλου, τη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το ενοικιάσει.

Μιλώντας στο Creta24, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, τα στοιχεία της οποίας δεν αναφέρουμε για λόγους ασφαλείας, αποκάλυψε πως η άτυχη Κάρολαιν δεν επισκέφθηκε ποτέ το συγκεκριμένο σπίτι φωτογραφίες του οποίου έχουν δημοσιευθεί σε μέσα ενημέρωσης. “Δεν ήρθε εδώ, ούτε τηλέφωνο με έχει πάρει αυτή η κοπέλα, ούτε ο σύζυγος της. Το έχω ανεβάσει σε site το οποίο μπορεί να είδε και να αποθήκευσε στο λάπτοπ της, για να το δει κάποια στιγμή και δεν πρόλαβε να το δει”.

‘Δεν έχει έρθει η κοπέλα’

“Αυτή τη στιγμή μένει η κόρη μου προσωρινά, μέχρι να το πουλήσω, γιατί το έχω βάλει σε μεσιτικά γραφεία για πούλημα. Το είπαν χθες το βράδυ που το είδα. Αλλά η κοπέλα και ο σύζυγος ή η κοπέλα με κάποιον άλλο κύριο δεν έχουν έρθει εδώ. Αυτά που λένε είναι ψέματα, διαφήμιση. Δεν έχει έρθει η κοπέλα, το έχει δει σε site και το πιο πιθανό είναι να το αποθήκευσε και να το είδε η Ελληνική Αστυνομία και βγήκε το site του σπιτιού μου στον αέρα”.

Όπως διαβεβαίωσε η ιδιοκτήτρια έχει έρθει και η ίδια σε επικοινωνία με τη μεσίτρια της, η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία πώλησης του σπιτιού. “Έχω μιλήσει με τη μεσίτρια μου, ούτε η κοπέλα που έχει το μεσιτικό γραφείο μίλησε μαζί της. Μόνο που έχουν πάρει τις φωτογραφίες τα παιδιά από το site, το πιο πιθανό, το αποθήκευσαν για να το δουν κάποια στιγμή, αυτό. Δεν πρόλαβε η κοπέλα να έρθει με αυτό που έγινε δυστυχώς”.

Το μυστήριο της Σούδας και το μυστικό της 4ης Φεβρουαρίου – Αποκαλύψεις για Γλυκά Νερά

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ