Σούπερ μάρκετ: Αυτό είναι το ωράριο σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Οι μέρες για την Κυριακή του Πάσχα και τα τραπέζια που θα στηθούν έφτασαν και τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και αύριο Μεγάλο Σάββατο. Δείτε το ωράριο λειτουργίας.

Νέο ωράριο ισχύει σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και αύριο Μεγάλο Σάββατο για τα σούπερ μάρκετ, αλλά και για τα ανοιχτά μαγαζιά.

Από τις 9 σήμερα το πρωί, Μεγάλη Παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ).

Τα σούπερ μάρκετ θα μείνουν κλειστά την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ