Σκουτέλης: Η εστίαση θα μπορούσε να λειτουργήσει συντεταγμένα πριν το Πάσχα

Ο καθηγητής παθολογίας-λοιμωξιολογίας Αθανάσιος Σκουτέλης μίλησε για τα κορονοπάρτι και δήλωσε πως θα μπορούσε να λειτουργήσει συντεταγμένα η εστίαση πριν από το Πάσχα.

Συντεταγμένο άνοιγμα της εστίασης προτείνει ο καθηγητής παθολογίας-λοιμωξιολογίας Αθανάσιος Σκουτέλης μετά τις εικόνες συνωστισμού στις πλατείες.

Όπως εξήγησε ο κ.Σκουτέλης η εστίαση θα έδινε την ευκαιρία στην νεολαία να εκτονωθεί, να πάει σε διάφορα μαγαζιά και οι καταστηματάρχες θα βάζουν τάξη με τραπεζάκια έξω και αποστάσεις υπό τον φόβο να κλείσουν ξανά. 

«Δεν είναι κάτι καινούργιο οι εικόνες στις πλατείες. Πήρε διαστάσεις σιγά-σιγά. Δεν πρέπει να μας κάνει έκπληξη, γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε λάβει ήδη μέτρα, αφού βλέπαμε τι συμβαίνει στις πλατείες. Τώρα τα όποια μέτρα παρθούν θα είναι υπό πίεση, άρα δεν θα είναι και αποδοτικά» είπε και εξήγησε πώς το άνοιγμα θα μπορούσε να γίνει και πριν το Πάσχα. 

Ακόμη ο καθηγητής άσκησε κριτική για τις πολλές διαφορετικές απόψεις που ακούγονται δημοσίως καθώς έτσι ο κόσμος μπερδεύεται και κρατάει τα καλά σενάρια.

«Ο κόσμος κρατάει τις ευχάριστες απόψεις. Είναι ό,τι χειρότερο η ψευδαίσθηση ότι τελειώσαμε. Θα κάνουμε τραγικό λάθος και θα το πληρώσουμε» είπε. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ