Σέρρες: Μαθητές πηγαίνουν με κουβέρτες στο σχολείο για να αντέξουν το κρύο

Αν νομίζετε πως τα απαραίτητα εφόδια για έναν μαθητή είναι τα βιβλία, τα μολύβια και τα τετράδια, στις Σέρρες για να πας σχολείο χρειάζεται ένα ακόμα αξεσουάρ. Η κουβέρτα.

Στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σκουτάρεως, όμως, και πιθανόν και σε άλλα σχολεία των Σερρών, πλέον οι μαθητές πρέπει να έχουν στις τσάντες τους και μια κουβέρτα για να αντέξουν το κρύο.

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και σε συνδυασμό με τα μέτρα κατά της πανδημίας που ισχύουν για τα σχολεία, δηλαδή ανοιχτά παράθυρα, καθιστούν απαραίτητες τις κουβέρτες στους μαθητές για να αντέξουν το κρύο κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας.

Όπως τονίζουν γονείς, μιλώντας στο Infonews24, δεν είναι λίγα τα παιδιά, που αναγκάζονται να φύγουν από το σχολείο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, καθώς δεν αντέχουν το κρύο. Οι ίδιοι γονείς, διαμαρτύρονται έντονα και για την κατάσταση που επικρατεί ειδικά στον αύλειο χώρο, με τα παγκάκια να είναι χαλασμένα και σπασμένα και δηλώνουν χαρακτηριστικά πως το σχολείο είναι από τα πλέον εγκαταλελειμμένα του νομού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ