ΣΕΗ: Συνεδρίασε το πειθαρχικό του Σωματείου για Κιμούλη και Χαϊκάλη [βίντεο]

Τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες που έκαναν ηθοποιοί κατά επίσης πασίγνωστων ηθοποιών έδωσε στον αέρα τις εκπομπής Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Σύμφωνα με την εκπομπή το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) συνεδρίασε για πρώτη φορά τόσο για την υπόθεση των καταγγελιών της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Λένας Δροσάκη και της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, όσο και για τις καταγγελίες κατά των Γιώργου Κιμούλη και Παύλου Χαϊκάλη.

Οπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος την επόμενη εβδομάδα θα κληθούν οι ίδιοι οι ηθοποιοί ή οι δικηγόροι τους για να παραλάβουν τον φάκελο με τις καταγγελίες που τους έχουν κάνει κάποιοι συνάδελφοί τους.

Οι πληροφορίες που έχει από το ΣΕΗ ο ίδιος δημοσιογράφος είναι ότι στην καταγγελία που έκαναν οι Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό, οι επίσημες καταγγελίες έχουν γίνει πλέον επτά. Δηλαδή ακόμα τέσσερις γυναίκες έχουν καταγγείλει σε δικηγόρο τον εν λόγω κύριο και έχουν απευθυνθεί στο Σωματείο για να σχηματιστεί φάκελος.

Επίσης, στην περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, όπως ειπώθηκε στην ίδια εκπομπή οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 19. Προς το παρόν όμως δεν έχουν κάνει καταγγελία στο Σ.Ε.Η. και μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη κίνηση με δικηγόρο.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα για τις καταγγελίες:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ