Σε Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Eδεσσα και Βέροια ο Μητσοτάκης σήμερα-Περιοδεία σε νοσοκομεία

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα κάνει μία γρήγορη περιοδεία σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, όπου θα επισκεφτεί νοσοκομεία και κέντρα Υγείας. Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Γιαννιτσά όπου θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας. Ακολούθως, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Έδεσσας και το Νοσοκομείο Βέροιας.

Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό και στην συμμετοχή σε τυχαίους ελέγχους

Πρόκειται για μία συμβολική επίσκεψη του πρωθυπουργού εν όψει της άφιξης των εμβολίων κατά του κορωνοϊού την Κυριακή, με τον κ. Μητσοτάκη να στέλνει χθες μήνυμα στους πολίτες, καλώντας τους να συμμετέχουν στα τυχαία δειγματοληπτικά τεστ, συμβάλλοντας στον περιορισμό της πανδημίας.

«Ο τυχαίος δειγματοληπτικός έλεγχος για την παρακολούθηση ασυμπτωματικών φορέων covid είναι μία πτυχή της εθνικής στρατηγικής κατά του κορωνοϊού. Η συνδρομή των πολιτών σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια είναι καθοριστικής σημασίας» έγραψε στο twitter αναρτώντας το λινκ για την συμμετοχή των πολιτών στα τεστ.

Ο πρωθυπουργός στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο έκανε λόγο για ένα «εθνικό στοίχημα» όσον αφορά τον εμβολιασμό στη χώρα, σημειώνοντας πως ωστόσο, παρά την άφιξή του θα πρέπει οι πολίτες να συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ