Σαρώνουν τα ακίνητα του πατέρα Αντώνιου οι αρχές – «Σήκωσαν» υπολογιστές και laptop

Μεγαλώνει ο κύκλος των προσώπων, που καταθέτουν στην Εισαγγελία Ανηλίκων, εναντίον του πατέρα Αντωνίου και τεσσάρων εμπλεκομένων στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μέχρι τώρα έχουν καταθέσει οκτώ πρώην εργαζόμενοι στις δύο Εισαγγελείς Ανηλίκων, που διενεργούν έρευνα για τις καταγγελίες για βαναυσότητες και σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος των ανήλικων τροφίμων, που ζούσαν στις Δομές της Κιβωτού.

Στο μεταξύ, στην έφοδο της Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, παρουσία εκπροσώπου της Εισαγγελικής Αρχής, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptop κλπ.

«Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί» λέει ο πάτερ Αντώνιος

Την ίδια στιγμη, ο πατέρας Αντώνιος προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω προσώπου του περιβάλλοντός του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN, ο πατέρας Αντώνιος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ακουμπήσει ποτέ παιδί.

«Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί.

Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;», σημειώνει ο ίδιος.

Έφοδος στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου – Στο στόχαστρο η μεζονέτα στη Ραφήνα

Οι έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ξεκίνησαν στη 13:00 το μεσημέρι στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας Αντώνιος με την πρεσβυτέρα, πάνω από τη δομή του Κολωνού, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται ακόμα στο συγκεκιμένο χώρο. Αργότερα αναμένεται να ακολουθήσει αντίστοιχη «έφοδος» και στη μεζονέτα της Ραφήνας, που εμφανίζεται στο καταστατικό της «Κιβωτού» ως κατοικία του ζεύγους και στο κουδούνι έχει το όνομα της πρεσβυτέρας.

Πραγματοποιούνται με εισαγγελική παραγγελία στα πλαίσια του ελέγχου που διενεργεί η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συγκεκριμένα πρόσωπα που βρίσκονταν τα τελευταία χρόνια πίσω από τη διοίκηση της Μ.Κ.Ο.. Ο έλεγχος για ενδεχόμενο παράνομο πλουτισμό και ύποπτες εισροές και εκροές χρημάτων, έχει επικεντρωθεί σε μέλη του Δ.Σ. που φαίνεται να ανήκουν σε ένα «κλειστό» κύκλο προσώπων, τα οποία χαρακτηρίζονται ως στενές επαφές του επικεφαλής της «Κιβωτού».

Στο μεταξύ, νωρίτερα δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας σε τράπεζες της Ελλάδος, με εντολή που έδωσε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Επίσης δεσμεύτηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί που έχουν στη χώρα μας οι γονείς του πατέρα Αντώνιου, προκειμένου να αποφευχθούν οποιεσδήποτε νέες κινήσεις σε αυτούς. Ακόμα δεσμεύτηκαν θυρίδες και επενδυτικά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ