Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και ίσως εκπλήξεις με χιονοπτώσεις την Τρίτη

Άνοδο της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, ενώ από Δευτέρα ο καιρός αλλάζει εκ νέου.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής από την Αν. Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Αν. Αιγαίου θα έχουμε θα έχουμε συννεφιά και στην υπόλοιπη χώρα αρκετό ήλιο.

Από το μεσημέρι και μετά τα ΒΑ και Ανατολικά τμήματα της χώρας θα «καθαρίσουν» και συννεφιές θα έχουμε στα Δυτικά της χώρας αλλά δεν θα έχουμε φαινόμενα. Μικρή πιθανότητα για ψιχάλες έχουμε στα κεντρικά και δυτικά ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Το βράδυ λίγο περισσότερα σύννεφα στις Δυτικές περιοχές. Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα ανέβει και το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 22 βαθμούς, στους 13 με 21 στα βόρεια και στα νότια στους 18.

Στην Αττική ηλιοφάνεια από το πρωί και η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος επίσης από το πρωί και μετά το μεσημέρι λίγο περισσότερα σύννεφα. Η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς.

Το Σάββατο αρκετή ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές στα δυτικά και ΒΑ τμήματα που ίσως αφήσουν στα ορεινά μικρή πιθανότητα για βροχή. Από το μεσημέρι και μετά βροχές ίσως έχουμε στα δυτικά και τα ορεινά της Ηπείρου, με τους ανέμους να στρέφονται σε ΝΔ.

Την Κυριακή αναμένεται σταδιακή αλλαγή από τα δυτικά στα ανατολικά. Ετσι φαινόμενα θα έχουμε στα δυτικά της Ελλάδας και τα ΒΔ.

Τη Δευτέρα θα έχουμε επιδείνωση σχεδόν παντού. Μπόρες και βροχές θα έχουμε στα ΒΑ και τα ΒΔ της Ελλάδας. «Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε αξιόλογες βροχές και χιονοπτώσεις στα ΒΒΔ ηπειρωτικά» ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Βροχές θα έχουμε και την Τρίτη και τα χιόνια θα κατέβουν σε ημι-ορεινές περιοχές της Μακεδονίας, ενώ ίσως έχουμε και «εκπλήξεις με τις χιονοπτώσεις».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ