Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα βρέξει αύριο – Η Ελλάδα χωρισμένη στα δύο

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι ο καιρός θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο, καθώς σε αρκετές περιοχές μπορεί να επικρατήσει λιακάδα, όμως προβλέπονται βροχές και μεταφορά σκόνης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι ο καιρός θα είναι άστατος σε ορισμένες περιοχές την Τετάρτη (12/5), καθώς αναμένονται βροχές.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην ΕΡΤ και σημείωσε πως «θα εμφανιστούν αραιές συννεφιές από το πρωί στις κεντροβορειοδυτικές περιοχές, από το Ιόνιο μέχρι και την Κεντρική Μακεδονία, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στην υπόλοιπη Ανατολική και Νότια Ελλάδα θα έχουμε λιακάδα, ενώ αυτές οι αραιές συννεφιές θα είναι από το πρωί πιο πυκνές. Δεν αποκλείεται να δώσουν μια λασποψιχάλα ή ασθενή τοπική λασποβροχή, καθώς ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης».

«Όσο θα βαδίζουμε προς το απόγευμα θα γίνουν δύο πράγματα. Σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής, Δυτικής και Βόρειας χώρας θα βγάλει ήλιο, ενώ στα ορεινά θα βγουν κάποια διάσπαρτα σύννεφα, που θα δώσουν μερικές μπόρες», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επίσης, αναφέρθηκε στο καιρό της Αττικής και είπε ότι «η μέρα θα ξεκινήσει αρκετά καλά, ενώ το πρωί θα υπάρχει μια μικρή θολούρα στην ατμόσφαιρα, καθώς θα υπάρχει μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Αρχικά θα υπάρξουν διάσπαρτες συννεφιές, οι οποίες θα πυκνώσουν προς το μεσημεράκι. Οι άνεμοι θα είναι μεταξύ 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 13 έως τους 26 βαθμούς Κελσίου».

Ακόμη για την Θεσσαλονίκη είπε ότι «θα υπάρξουν αραιές συννεφιές τις πρωινές ώρες, οι οποίες θα πυκνώσουν στη συνέχεια και δεν αποκλείεται να δώσουν μερικές λασποβροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταξύ 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ