Σάκης Αρναούτογλου: Πέφτει κι άλλο ο υδράργυρος, επιμένουν οι ισχυροί και ψυχροί βοριάδες

Οι ισχυροί και αρκετά ψυχροί βοριάδες που τις τελευταίες ημέρες πνέουν στη χώρα μας κι έχουν ρίξει αρκετά τη θερμοκρασία, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, θα επιμείνουν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, ειδικά στο Αιγαίο, ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου. Αντιθέτως, τα πυκνά σύννεφα θα υποχωρήσουν.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της δημόσιας τηλεόρασης, τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες, περιοχές της Θράκης (ειδικά τα ανατολικά τμήματά της, η δυτική και η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, μεγάλο κομμάτι της ανατολικής Στερεάς, η Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησος, θα έχουν σύννεφα.

Στα ανατολικότερα και τα νοτιοανατολικότερα τμήματα της Εύβοιας, κατά τόπους στην ανατολική Στερεά και σε περιοχές των δυτικών-βορειοδυτικών Κυκλάδων, μέχρι και στο βορειοδυτικό κομμάτι της Κρήτης (κυρίως στις κεντρο-βορειοδυτικές περιοχές του νησιού), θα ψιχαλίσει ή θα βρέξει ασθενώς, τοπικά και για λίγο.

Το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και κατά τόπους στη βόρεια Κρήτη, θα έχουμε τοπικές, ασθενείς βροχές, με τη μορφή ασθενούς μπόρας.

Δείτε τους ισχυρούς και αρκετά ψυχρούς βοριάδες που θα πνέουν στη χώρα μας το Σάββατο:

ρτξρτιυθκθυτκ.jpg

Το πρωί του Σαββάτου, στη βόρεια Ελλάδα θα έχει περισσότερο κρύο απ’ όσο είχε τις σήμερα (1/10) και γενικότερα τις τελευταίες ημέρες. Δείτε τις θερμοκρασίες που θα έχουμε τις πρωινές και τις πιο θερμές ώρες του Σαββάτου:

ρξυλυθύθιο.jpg

λθυυθλυθιλι.jpg

Στην Αττική και στην Αθήνα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 15 ως τους 23 βαθμούς Κελσίου. Στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 16 ως τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ