Σάκης Αρναούτογλου: Νέα σοβαρή επιδείνωση – Προσοχή, οι 4 περιοχές με έντονα φαινόμενα

Περισσότερες και επικίνδυνες βροχές σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική θα σημειωθούν από απόψε μέχρι και αύριο. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από τα νότια προς τα βόρεια θα κινηθεί το χαμηλό βαρομετρικό με τους σφοδρούς ανέμους και τις καταιγίδες να σαρώνουν τις βόρειες περιοχές. Ειδικότερα, από το πρωί της Πέμπτης στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε κακοκαιρία με δυνατούς ανέμους και καταιγίδες. Στο ανατολικό Αιγαίο θα έχουμε επίσης άστατο καιρό με ανοίγματα και στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε ανοίγματα με πυκνές συννεφιές και έντονες βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ηρεμήσει και σχεδόν παντού με τις βροχές να επιμένουν στη δυτική Στερεά με τοπικές μπόρες. Στα βόρεια της χώρας οι βροχές θα σημειώσουν πρόσκαιρη ανάπαυλα. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα είναι εντάσεως 6-7 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα κυμαίνονται από 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 17 στα κεντρικά, στα δυτικά στους 15-16 βαθμούς και στα βόρεια στους 8 με 10 βαθμούς.

Στην Αττική το βράδυ θέλει προσοχή λόγω των έντονων καταιγίδων, ενώ μέσα στην μέρα θα έχουμε μόνο τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε σοβαρή επιδείνωση με έντονες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 10 έως 12 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε και πάλι συννεφιές χωρίς να δώσουν κάποια φαινόμενα, παρά μόνο το πρωί στα ανατολικά της χώρας. Η θερμοκρασία στους 9 βαθμούς στα βόρεια, στους 16 στα κεντρικά και στους 20 στα νότια.

Το Σάββατο θα έχουμε πιο πυκνές συννεφιές από τα δυτικά και αναμένονται βροχές στα νότια της Χαλκιδικής μέχρι και τις Σποράδες. Η θερμοκρασία στους 15 στα κεντρικά πεδινά.

Αστατος ο καιρός και την Κυριακή με βροχές στη δυτική και ΒΔ Ελλάδα.. Η θερμοκρασία στους 16 στα κεντρικά στους 18 στα δυτικά και στους 15 στο ανατολικό Αιγαίο.

Τη Δευτέρα νέα επειδίνωση με τοπικές βροχές στα δυτικά και ΒΔ. Η θερμοκρασία στους 12 στα βόρεια και 17 – 18 στα νότια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ